Logo.svg

HÄNG MED

Join_the_community.svg

1. Gå med i Communityn

Bli en del av en ständig växande Community i mindre än 5 minuter.

Characterize_yourself.svg

2. DIN MSD PROFIL

Skapa ditt självporträtt, lägg till foton, detaljera din profil och definiera dina livsstilsförväntningar.

3. UPPTÄCK

Hitta din Sugarpartner på få dagar och ta din livsstil till nästa nivå!

Discover.svg

MYSUGARDADDY-ÖVERENSKOMMELSEN


Vår mål är att sätta samman människor med liknande önskemål. MySugardaddy-överensommelsen är ett direkt sätt att definera önskemålen för din optimala livsstil utan att slösa tid.

Registrera dig gratis

Den uppgraderade livsstilen


Den uppgraderade livsstilen är precis vad den låter som. En livsstil definierad av nya erfarenheter och aspekter. Skapa minnen som människor bara kan drömma om. Detta kan betyda många saker, som att åka på semestrar runt om i världen i en exklusiv miljö, gå på shoppingresor på platser som de flesta inte ens kan känna igen, eller till och med att delta i evenemang med den exklusiva lista. Den uppgraderade livsstilen kan inte överträffas när det gäller lyx och är just för de människor som uppskattar livet och vill spendera sin tid på ett värdefullt sätt.

msd-follow-me-around-the-world.jpg
follow_me_en.svg

Det uppgraderade förhållandet


Det uppgraderade förhållandet är en form av förhållanden baserad på delade erfarenheter. Sugardaddy och Sugarbabe som delar samma livsstilsidéer, kan forma sitt förhållande utifrån sina individuella preferenser. Båda uppskattar den tid de tillbringar tillsammans. Men det är begränsat eftersom båda parter lever sina egna liv utanför det förhållandet. Detta gör tiden tillsammans ännu mer värdefull. Tydliga regler skapar en okomplicerad ram som inte lämnar utrymme för stressande diskussioner. Därför är detta moderna sugar-förhållande precis rätt för de som letar efter äventyr.

VAD ÄR SUGARDADDY


En Sugardaddy är en självsäker, framgångsrik man som njuter av sitt liv. Han älskar och lever en utsökt livsstil som han delar med sin Sugarbabe. För han värdesätter gott sällskap och vill uppleva något exklusivt och oförglömligt med en kvinna vid sin sida.

VAD ÄR EN SUGARBABY


En sugarbabe är en attraktiv kvinna som uppskattar de finare sakerna i livet. Hon drömmer om en lyxig livsstil som hon skulle vilja njuta av med sin Sugardaddy. Ett förhållande baserad på unika upplevelser, äventyr och ömsesidig respekt är därför exakt vad som uppfyller den.

MYSUGARDADDY FUNKTIONER


Icon_feather-check-circle.svg

3-stegs varifieringsprocess

Icon_feather-check-circle.svg

Android och iOS appen

Icon_feather-check-circle.svg

Integrerad videochatt

Icon_feather-check-circle.svg

Dela privata bilder

Icon_feather-check-circle.svg

Meddelanden i realtid

Icon_feather-check-circle.svg

Favorisering av andra medlemmar

Icon_feather-check-circle.svg

Automatiska kreditåterbetalningssystem

Icon_feather-check-circle.svg

Exklusiv medlemskap


© 2021 MY|SUGARDADDY