Logo.svg

FAQ/ hjälp

Hur kan jag registrera mig?

Använd registreringsfönstret på hemsidan för att registrera dig. Välj helt enkelt Sugardaddy eller Sugarbabe på MySugardaddy.eu och klicka sedan på "Registrera dig gratis". Registrering hos MySugardaddy är gratis.

Hur kan jag logga in?

Efter registreringen på MySugardaddy.eu får du ett aktiveringsmeddelande på ditt angivna mejladress med en länk. Klicka på denna länk för att slutföra din registrering. Du kan nu logga in när som helst med ditt mejladress eller ditt användarnamn och lösenord.

När jag loggar in får jag meddelandet "Ogiltigt mejl / lösenord"

Se till att du har angett ditt mejladress och ditt lösenord korrekt. Om du loggar in för första gången kan det vara så att du ännu inte har aktiverat din profil. När du registrerade dig, skickade vi dig ett aktiveringsmeddelande med en länk till ditt mejladress. Klicka på denna länk för att aktivera din profil. Kontrollera även din skräppost. Om du fortfarande inte kan logga in, skriv ett mejl till support@mysugardaddy.eu.

Hur kan jag ladda upp bilder?

Du kan ställa in foton via menyalternativet "Profil". Där har du möjlighet att ladda upp en profilbild, albumbilder och VIP -albumbilder. För att göra detta, klicka på "Välj" i motsvarande album. VIP -albumet ses endast av VIP -medlemmar.

Hur många bilderkan jag ladda upp?

Medlemmar kan ladda upp upp till 21 bilder - 1 profilbild, 10 albumbilder och 10 VIP -bilder. VIP -bilderna kan ses endast av VIP -medlemmar. Dina bilder får inte överstiga en filstorlek på 1 MB vardera.

Är alla bilder tillåtna?

Bilder som inte följer gällande lagar och stötande bilder kommer att tas bort från webbplatsen. Bilder med kontaktuppgifter är strängt förbjudna samt bilder som hittas på Googles sökmotor.

Hur kan jag inaktivera mitt konto?

Du inaktiverar ditt konto genom att klicka på meny sedan inställningar

Hur kan jag bli en VIP -medlem?

Tryck på "Uppgradera till VIP". Du vidarebefordras sedan till VIP -paketalternativen.

Hur mycket kostar VIP -medelmskapet?

För VIP medlemskapet gäller dessa priser:

SugardaddySugarbabe
1-Månad
3-Månader
6-Månader
12-Månader

Vad ä kredit? Hur många kredit behöver jag för att låsa upp användare?

 • För att kunna komma i kontakt med en medlem behöver du så kallade krediter. Du kan se priserna för detta under menyalternativet "Krediter".
 • VIP -medlemmar kan kontakta andra VIP -medlemmar utan kostnad.
 • Som VIP -medlem får du 50 krediter varje månad, som du kan använda för att låsa upp 10 grundmedlemmar.
 • Som grundmedlem måste du betala 20 poäng för att låsa upp en VIP -medlem och 20 för att låsa upp en annan grundmedlem.
 • En upplåsning är alltid giltig i en månad.
 • Om du inte vill låsa upp en annan medlem men du är intresserad av honom eller henne kan du försöka få deras uppmärksamhet genom att skicka en begäran om upplåsning. I det här fallet kommer medlemmen troligen att klicka på din profil för att avgöra om de vill betala för att låsa upp kommunikationskanalen.

Hur mycket kostar kredit?

Du kan välja mellan följande paket:

SugardaddySugarbabe
50 krediter
150 krediter
500 krediter
1000 krediter

Hur kan jag betala?

Om du är intresserad av att köpa krediter eller VIP -medlemskap kan du välja mellan olika betalningsmetoder samt följande kreditkort: VISA, MasterCard.

Vad måste jag göra för att bli en godkänd medlem (Reality-Check, ID-Check, Inkomst-Check)?

När du klickar på "Meny" ser du några alternativ som du kan välja mellan, välj "Profil". Längst ner på din profilsida ser du beskrivningen för Reality -Check, ID -Check och inkomst -Check. Du kommer också att se en detaljerad förklaring på hur verifieringsprocessen fungerar.

Vad är fördelarna med ett VIP -medlemskap?

 • VIP -medlemmar får 50 krediter per månad gratis
 • VIP -medlemmar kan se alla VIP -bilder
 • VIP -medlemmar kan kontakta alla andra VIP -medlemmar direkt
 • VIP -medlemmar kan se listan över skickade kyssar
 • VIP -medlemmar kan se de användare som gynnar sin egen profil
 • VIP -medlemmar kan se vilka profiler som de redan har besökt

Vad händer om min VIP -medlemskap löper ut?

Din profil kommer fortfarande att vara synlig för andra medlemmar men VIP -åtkomst, men dess fördelar slutar gälla eftersom du kommer att nedgraderas till grundmedlem. Du kan alltid avbryta medlemskapet upptill en vecka innan medlemskapet löper ut.

Hur kan jag avsluta min VIP -medlemskap?

Det enklaste sättet att avsluta ditt medlemskap är genom att klicka på "Meny" när du är inloggad. Sedan måste du klicka på "Inställningar". Genom att klicka på knappen för att avsluta ditt VIP -medlemskap, avbryter du ditt medlemskap, detta kommer också att visas efteråt. Du kan också skicka ett mejl till support@mysugardaddy.eu om du behöver ytterligare information eller support.

Hur kan jag ändra mitt mejl?

Du kan ändra ditt mejl genom att klicka på ''Inställningar''.

Hur kan jag ändra min användarnamn?

Skicka ett mejl till support@mysugardaddy.eu om du vill ändra ditt användarnamn. Ange ditt nya användarnamn i mejlet. Vi kommer att kontrollera om användarnamnet fortfarande är tillgängligt. Om så är fallet redigerar vi din profil utan kostnad.

Vad gör jag om jag glömmer mitt lösenord?

Om du har glömt ditt lösenord kan du klicka på "Glömt lösenord" direkt på vår hemsida. Var god skriv in ditt mejl. Ditt nya lösenord skickas sedan till ditt angivna mejl. Kontrollera även din skräppost.

Följande information kan endast redigeras av vårt supportteam.

 • Användarnamn
 • Aktivering efter inaktivering
 • Födelsedag

© 2021 MY|SUGARDADDY